Espai Familia

Des de l'1 de juny hem posat en funcionament un nou servei al nostre centre. 

Volem compartir el nostre espai i els seus recursos amb tots vosaltres. Per aixó obrim les nostres portes totes les tardes de dimarts, dimecres i dijous de 17.00 a 18.30h. L'objectiu es compartir experiències amb altres pares i mares amb fills entre 0-4 anys. Creiem que es una bona manera d'aportar, compartir i créixer en la parentalitat. Perquè tots els pares i mares volem el millor per els nostres fills i es en la cura i en l'educació on ens trobem les mateixes dificultats, preocupacions, dubtes e inseguretats.

Us volem donar suport! Per això durant l'espai família el temps es exclusivament per vosaltres,  sense interrupcions quotidianes, sense mòbils ni altres preocupacions. Farem activitats conjuntes i Xerrades específiques sobre l'educació i família.

Farem el possible perquè us trobeu en un ambient acollidor i tranquil on podeu gaudir dels vostres fills i créixer com a pares i mares de família. 

La Susi us acompanyarà i farà el possible per resoldre tots aquells dubtes que tingueu. Ella es mare de 3 fills ja adolescents i està formada com a psicopedagoga i terapeuta sistèmica de família i parella. Fa 30 anys que treballa vinculada a l'escola  i te una amplia experiència en el món de l'educació infantil. 

Per tal de donar un bon servei als pares i mares interessats i assegurar les mesures de seguretat per la situació sanitària, ens veiem obligades a demanar inscripció prèvia abans de venir.

Així que, tant per inscriure-us a les tardes com per resoldre qualsevol pregunta sobre l’espai podeu contactar directament amb la Susi al seu WhatsApp 636241125 o escriure al seu correu electrònic: mentora@susicelma.com

thumbnail__RB_0987w.jpg