top of page

Activitats

Les activitats que treballem són diverses i sempre inclouen les manualitats, les cançons, els contes i les dites. 

Ens agraden les festes tradicionals (nadal, carnestoltes, castanyada, pasqua), les estacions de l'any que ens conviden a fer diverses activitats, i els treballs manuals,  que a l'hora ens serveixen per decorar el nostre espai.

​Això si, intentem sempre utilitzar material reciclat i d'aquesta manera conscienciar als nens i les famílies de la importància de mantenir i cuidar el nostre medi.

La música no pot faltar! Amb ella exterioritzem sentiments i emocions i sempre ens fa sentir bé.

Treballem la psicomotricitat fent que els nens/es descobreixin el seu cos a través del moviment i la coordinació.

Preparem els infants per l'entrada al P3 introduint els colors, els números, les formes, fer la pinça i sobretot fomentant l'autonomia i la convivència.

Fem del nostre centre un lloc acollidor, lúdic i familiar on cada nen/a es atès de forma individualitzada.

Joc

La manera d'aprendre dels infants és a través del joc. Jugant descobreixen i aprenen a entendre i relacionar-se amb el seu entorn.

 

L’espai que tenim al centre ens dona la possibilitat d’adaptar els diferents jocs segons l’edat i maduresa dels nens/es. També ens agrada molt aprofitar l’espai exterior on els nens/es tenen lloc per moure’s i descobrir les seves habilitats motores.

 

Però també tenim l’estona de l’activitat dirigida on les educadores desenvolupen una activitat didàctica concreta on els infants aprenen a escoltar i estar concentrats durant una estona.

 

El joc lliure ocupa gran part del temps en els infants i es on nosaltres estem alerta observant les necessitats pedagògiques que te cadascú amb l’objectiu d’oferir-li les eines necessàries per que vagi evolucionant en els seus descobriments.

PHOTO-2021-05-26-14-41-41.jpg
PHOTO-2021-05-26-14-37-26.jpg
PHOTO-2021-05-26-14-35-15.jpg
bottom of page